Ajanvaraus

014 543 300
Asemakatu 10
44200 Suolahti
014 543 300 014 543 300

Tiedote koronavirustilanteen vaikutuksista Likeaan

Seuraamme valtakunnallista tilannetta ja noudatamme viranomaisten (THL,STM sekä AVI) suosituksia asiaan liittyen. Suomessa ei toistaiseksi ole rajoituksia koskien kuntosalitoimintaa tartuntatautiepidemian johdosta. Tilanteen muuttuessa tiedotamme muutoksista ensitilassa.Meidän kaikkien vastuulla on nyt noudattaa viranomaisten ohjeita ja huolehtia siitä, että liikuntakeskukseen ei tulla kipeänä tai koronavirusta epäiltäessä.Ohjeemme on ,että koronaviruksen epidemia-alueelta palattaessa ei ole sopivaa tulla liikuntakeskukseen kahden viikon aikana paluusta.Lisäksi olemme tehostaneet siivousta ja kannustamme kaikkia ihmisiä huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta.Ilmoitustaululta löytyy THL:n antamat ohjeet koronavirusepidemiaan.

Edelliselle sivulle