Ajanvaraus

014 543 300
Asemakatu 10
44200 Suolahti
014 543 300 014 543 300

Tuntikuvaukset

Fascial-kehonhuolto

Fascial on liikkeen kanssa tehtävää toiminnallista liikkuvuus- ja lihaskuntoharjoittelua. tavoitteena on voimantuoton,tasapainon, koordinaation sekä liikkuvuuden parantaminen. Harjoittelu tapahtuu rauhallisessa rytmissä, hengitystä hyväksi käyttäen. Tunti päättyy aina rentoutusharjoitukseen, joten voit halutessasi varata mukaan lämmintä vaatetta/villasukat. Tule avoimin mielin. Tunnilla et tarvitse kenkiä.

Lavis

Lavis-lavatanssijumppa on hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Lavista tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa että kukaan talloo varpaille. Tunnilla tanssitaan
tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. Tunnilla jopa opit eri lavatanssiaskeleiden
perusteita kuntoilun ohella.

LikeaCombat

Lähde mukaan energiaa tihkuvalle tunnille. Tunti perustuu isku- ja potkusarjoihin, joiden tekniikat tulevat itsepuolustuslajeista, kuten taekwondo ja nyrkkeily. Todellinen hikitreeni hyvän musiikin tahdissa.

Step’nShape

Vauhdikas, sykettä nostattava tunti, missä step-laudan avulla tehtävien askelsarjojen lisäksi lihaskuntoharjoitteita erilaisia välineitä hyödyntäen. Sopii kaiken kuntoisille- ja ikäisille. Fysioterapeutin ohjauksessa suoritettavassa harjoittelussa jokaiselle löydetään turvallinen tapa harjoitella. Tervetuloa kokeilemaan!

Fitner sisäpyöräily

Sisäpyöräilytunnin rakenne heijastetaan GroupFITNERin ja videoprojektorin avulla ryhmäliikuntatilan seinälle, josta asiakas näkee harjoituksen maastovaihtelut, eri työvaiheiden ohjeet ja fyysisen rasittavuuden tasot jo etukäteen.

Fitner45 kevyt tunti

Fitner55 keskiraskas tunti

Virtuaali Fitner45

Pumppi

Vatsa-Pakara

Bodytraining

DanceMix

Kiertoharjoittelu