050 3078912
Asemakatu 10
44200 Suolahti
050 3078912 050 3078912

Uutiset

Hyvät Asiakkaat! Ole Fit Suolahti (SuoFit Oy) on ostanut 17.1.2021 liiketoimintakaupalla Likean kuntosalitoiminnan ja toiminta siirtyy Ole Fit Suolahdelle 17.01.2022 alkaen. Ole Fit Suolahti on osa suomalaista Ole Fit -kuntosaliketjua.

Oli vuosi 93, kauan on aikaa siis, siitä kun aloitettiin kuntosali yrittäjänä Suolahdessa. Niinpä nyt on tullut aika antaa viestikapulaeteenpäin ja siirtää vetovastuu uudelle yrittäjälle. Paljon on näihin vuosiin mahtunut ylä- ja alamäkiä, mutta eteenpäin on aina vienyt halu kehittää ja tuottaa palveluja Suolahdessa.
Nöyrin ja lämmin kiitos teille asiakkaat, jotka olette kulkeneet tämän matkan kanssamme, jotkut jopa koko lähes kolmekymmentä vuotta kestäneen taipaleen ajan.
Kiitos kuuluu myös paikallisille yrityksille ja yhteistyökumppaneille, jotka ovat tukeneet henkilöstönsä liikkumista meillä.
Sekä kiitos meillä työpanoksensa antaneille liikunnan ammattilaisille.

Risto jatkaa hoitotyötä Kalevalaisen jäsenkorjauksen merkeissä.

Olemme onnellisia, että saimme jatkajan kuntosalitoiminalle. Toivotamme kaikkea hyvää Päiville ja Markolle!

Risto ja Anna Mari

_______________________

Ole Fit Suolahden yrittäjinä toimivat Päivi Griffin sekä Marko Turkia. Molemmilla on vahva osaaminen kuntosalitoiminnasta. Päivi omistaa myös Äänekoskella toimivan Ole Fit Äänekosken. Tavoitteena liiketoimintakaupan myötä on tarjota jatkossakin laadukasta, monipuolista ja ammattitaitoista palvelua täydellä sydämellä. Yrittäjillä on vahva halu vahvistaa ja kehittää kuntosalitoimintaa sekä tarjota asiakkailleen laadukas sekä miellyttävä toimintaympäristö. Muutos ei vaadi teiltä nykyisiltä asiakkailta toimenpiteitä. Jo solmitut sopimukset jatkuvat ilman muutoksia sopimuskauden loppuun saakka asiakkaan niin halutessa ja kortit toimivat edelleen. Jos et halua sopimustasi jatkaa, ilmoitathan siitä välittömästi sähköpostilla suolahti@ole.fit

Liikuttavin terveisin yrittäjät Päivi Griffin ja Marko Turkia

______________________________________________________________________________